Zo Vader Zo Zoon & Helemaal Top

Drive-inn show Zo vader, zo zoon

Zij maken jou feestje helemaal top! Drive-inn show Zo vader, zo zoon met Bart, Daddy Dj en Dj Rob. De Dj’s van Drive-inn show Zo vader, zo zoon draaien met alle plezier al heel wat jaren mee. Van jaren 70 tot hardstyle, niets is ons te gek! Geeft u binnenkort een feestje maar heeft u nog geen Dj? Geen zorgen Drive-inn show Zo vader, zo zoon heeft al heel wat feesten mogen verzorgen van licht en geluid!

Helemaal Top

Feestact uit Zuid-Holland. Als deze drie zangers langskomen is stilstaan geen optie meer. Jan Smit, Robbie Williams en Guus Meeuwis op één feestje? Helemaal Top heeft tophits van vele bekende sterren op het repertoire staan, waaronder ook The Beatles, Jeroen van der Boom, John Denver, VOf de Kunst, Gers Pardoel, Gerard Joling, Doe Maar, Nick en Simon, Andre Hazes, Elvis Presley, The Black Eyed Peas, Van Dik Hout, The Scene, Frans Duijts, George Baker, Wolter Kroes, Marco Borsato, De Toppers, Lee Towers, De Dijk en vele anderen. Grote kans dus dat uw favoriete artiest voorbij komt!

Met De Toppers als voorbeeld zingen wij medleys uit verschilende genres en voor alle leeftijden. Unieke combinaties van ontroerende en feestelijke muziek, waarbij het publiek niet stil blijft staan. Een verzoeknummertje? Dat éne nummertje voor een speciaal persoon? Helemaal Top kan veel voor u betekenen, als u het ons op tijd laat weten.
Zo wordt uw feestje nog persoonlijker!

Helemaal Top: “Ondanks dat Borft L!ve een Bodegraafs evenement is, met veelal artiesten en bands uit het dorp zelf, is het voor ons als ‘Dammenaren’ extra leuk om hieraan ons steentje bij te dragen. We zijn inmiddels dan ook geen onbekenden meer. PJ is al jaren verbonden met Bodegraven. Als voormalig eigenaar van Vrienden van de Hoeck en als huidige eigenaar van Restaurant Anders. We hebben erg veel zin in Borft L!ve en gaan er vrijdag een mooie slotshow van maken met muziek voor diverse leeftijdsgroepen.”