Sponsor worden?

Na vier succesvolle jaren zijn we weer volop bezig met de voorbereidingen voor de Borftlive Voorjaarsmarkt 2019. Dit jaar is dit leuke festival van woensdag 22 mei t/m zaterdag 25 mei.

Dit jaar hebben we weer iets nieuws. Op vrijdag 24 mei is er nu een Hollandse avond en zaterdag 25 mei zoals vanouds de bands uit Bodegraven (zie achterzijde voor het totale programma).

Op zaterdagmiddag zal een Shantikorenfestival plaatsvinden op het Raadhuisplein dat veel bezoekers zal trekken. En uiteraard zal er tevens twee dagen braderie en een kermis in het centrum zijn.

Zoals u kunt lezen hebben we weer veel leuke ideeën om het festival groter te maken, maar omdat we dit feest graag gratis houden, zijn we op zoek naar sponsoren. We hopen dat we daarvoor op u mogen rekenen!

We hebben een aantal pakketten samengesteld waar u uit kunt kiezen, maar we horen het ook graag als u een ander idee heeft!

Sponsor Aanmeld Formulier
STAP 4 - SPONSOR PAKKET KEUZE (verplicht)

Goud-PakketZilver-PakketBrons-PakketAnders, zie opmerking

STAP 5 - AANWEZIGHEID BEDRIJFSLOGO


* Er wordt vanuit de organisatie contact met u opgenomen
* Indien BorftLive Voorjaarsmarkt niet in het bezit is van het logo of indien het bedrijfslogo is veranderd na mei 2018 dan kan het bestand (PSD/PDF/EPS/PNG/JPG) gemaild worden naar borftlive@oxbey.nl.