Sponsor worden?

Na vier succesvolle jaren zijn we weer volop bezig met de voorbereidingen voor de BorftLive Voorjaarsmarkt 2019. Dit jaar is dit leuke festival van woensdag 22 mei t/m zaterdag 25 mei.

Dit jaar hebben we weer iets nieuws. Op vrijdag 24 mei is er nu een Hollandse avond en zaterdag 25 mei zoals vanouds de bands uit Bodegraven.

Op zaterdagmiddag zal een Shantikorenfestival plaatsvinden op het Raadhuisplein dat veel bezoekers zal trekken. En uiteraard zal er tevens twee dagen braderie en een kermis in het centrum zijn.

Zoals u kunt lezen hebben we weer veel leuke ideeën om het festival groter te maken, maar omdat we dit feest graag gratis houden, zijn we op zoek naar sponsoren. We hopen dat we daarvoor op u mogen rekenen!

We hebben een aantal pakketten samengesteld waar u uit kunt kiezen, maar we horen het ook graag als u een ander idee heeft!

Pakket goud
Een bijdrage van €400,- excl. BTW. Daarbij komt uw bedrijfslogo op het LED-scherm (dat 4 dagen op het Raadhuisplein staat), social media en op onze website. Tevens mag u een vlag (met voet) met logo aanleveren die bij de festivallocatie neergezet zal worden. Daarnaast wordt u uitgenodigd voor de
sponsorborrel op donderdag 23 mei van 21.00 tot 0.00u bij De Buren.

Pakket zilver
Een bijdrage van €300,- excl. BTW. Daarbij komt uw bedrijfslogo op het LED-scherm, social media en op onze website. Daarnaast wordt u uitgenodigd voor de sponsorborrel op donderdag 23 mei van 21.00 tot 0.00 bij De Buren.

Pakket brons
Een bijdrage van €200,- excl. BTW. Daarbij komt uw bedrijfslogo op het LED-scherm en op onze website.

Hoofdsponsor
Wilt u net als Mercedesdealer Van Mossel hoofdsponsor worden? Neem dan voor informatie vrijblijvend contact met ons op.

 

Sponsor Aanmeld Formulier
STAP 4 - SPONSOR PAKKET KEUZE (verplicht)

Goud-PakketZilver-PakketBrons-PakketAnders, zie opmerking

STAP 5 - AANWEZIGHEID BEDRIJFSLOGO


* Er wordt vanuit de organisatie contact met u opgenomen
* Indien BorftLive Voorjaarsmarkt niet in het bezit is van het logo of indien het bedrijfslogo is veranderd na mei 2018 dan kan het bestand (PSD/PDF/EPS/PNG/JPG) gemaild worden naar borftlive@oxbey.nl.