Slingshot & Waterproof Shampoo

Slingshot

We take fun seriously! Als je van een feestje houdt, dan boek je Slingshot. Deze sympathieke en energieke 9-mansband met rockende gitaren en een opzwepende blazerssectie, blaast je omver met herkenbare en dansbare nummers van af de jaren 60’ tot nu. Probeer maar eens niet mee te zingen met alle hits en herkenbare tracks die voorbij komen! En stilstaan is nauwelijks mogelijk wanneer de feeststemming iedereen heeft bereikt!
Slingshot neemt feesten héél serieus en is van mening dat iedereen gelijk is én dat iedereen mee moet doen. Daarom wordt ook aan iedereen gedacht met hits van Gers Pardoel tot de Beatles, van Doe Maar tot Daft Punk. Frontman Roy en de Slingshot mannen laten de de stijlen pop, Hollands, rock, Nederlandstalig, dance, urban en skihut allemaal voorbij komen!
Wil je dus samen feesten met Slingshot? Boek dan Slingshot voordat iemand anders het doet!

Slingshot: Roy (zanger): “Hier kijken we als band altijd naar uit! Het is en blijft een thuiswedstrijd en dan heb je altijd het mooiste publiek. Dit jaar staan we in de open lucht, wij zorgen ervoor dat jullie het niet koud gaan krijgen! Tof blijft dat we met al onze muzikale vrienden op één avond hetzelfde podium delen. Die sfeer backstage is ook altijd ongekend!”

Nils (gitarist): “Het is iedere keer weer spannend om op Borft L!ve te spelen. We zorgen in ieder geval dat we zoals ieder jaar een nieuwe set hebben om ons publiek te verrassen. Het is altijd te gek om er te mogen spelen. Het wordt voor een lokaal festival groots aangepakt en je ziet dat het werkt. Er komen niet voor niets duizenden mensen af op dit festival.”

Frank (drummer): “Het is een geweldige eer om hier voor de vijfde keer te mogen staan! Een lustrum voor ons. Extra reden om tijdens het mooiste festival van Zuid-Holland de boel vakkundig op zijn kop te gaan zetten. En we spelen ook nog eens op prime time! We gaan ervoor zorgen dat ze hier geen spijt van gaan krijgen!”

Meer info? Check http://slingshot-coverband.nl/

Waterproof Shampoo

Waterproof Shampoo treft geen halve maatregelen en dendert met een flinke dosis energie binnen om de boel op z’n kop te zetten.
Comfortzones verdwijnen, dansmoves verschijnen. De mannen van Waterproof Shampoo brengen een ramvolle show met zo-die-zag-ik-niet-aankomen-hits, verbluffende medley’s en je-kan-niet-anders-dan-meeblèren-momenten.
Stoere mannen zingen mee met boyband klassiekers en verlegen dames gaan los op de dikste rocknummers. Waterproof Shampoo wisselt in hoog tempo zowel Engelstalige als Nederlandstalige hits af in een dansbare en energieke mix.
Nederpop klassiekers, evergreen rockplaten en frisse pop, alles komt voorbij in een show waarin interactie met jou centraal staat.
Gitaarsolo’s waarop je uitbundig luchtgitaar kunt spelen, een ritmesessie die elke cel in je lijf wil laten bewegen en aanstekelijk charisma die je laat springen of je leven ervan afhangt. Waterproof Shampoo daagt je uit, NOT A CHANCE YOU WON’T DANCE!

Waterproof Shampoo: “We reizen het hele jaar door het hele land en spelen zelden in eigen dorp. Het is heerlijk om een show te spelen voor eigen publiek. Altijd een tandje erbij in Bodegraven.”

Meer weten? Check http://waterproofshampoo.com