Little Stef & Have a Cigar

LITTLE STEF, NU VERKRIJGBAAR ALS 12-PERSOONSFORMATIE!

Van kroeg tot festival, van bruiloft tot bedrijfsfeest, Little Stef stelt nooit teleur. En nu Little Stef ook met 3 backing vocals is te boeken, is het spektakel verzekerd! Lianne, Roos en Esmee, ook wel de Sijsjes, de Stef-o-Nettes of the Sweet ladies of Soul genoemd, maken de warme sound van de heerlijkste coverband van het Groene Hart compleet. Little Stef speelt muziek met overtuiging en liefde en zo afwisselend dat er voor iedereen lekkere nummers bij zitten. Soul, funk, blues, rock, pop, reggae, country… Little Stef speelt het. En het stralende middelpunt van de band, Steffie, zingt de pannen van het dak met haar stem van uitzonderlijke klasse. En met haar innemende en warme persoonlijkheid verovert zij de harten van het publiek. Het wordt compleet feest met de bekende krakers vanaf de jaren vijftig tot en met de hits van tegenwoordig maar ook met verrassende covers van bijvoorbeeld Selah Sue, Beth Hart en Amy Winehouse. Door de brede bezetting met gitaar, toetsen, blazers en de drie backing vocals, staat Little Stef garant voor een dampend avondje Rock ‘n Soul. De band bestaat al ruim 15 jaar en heeft zijn sporen verdiend in voorprogramma’s van De Dijk (4x), festivals met o.a. Kensington, Jeugd van Tegenwoordig en vele andere grote acts. Little Stef raakt je, maakt de sfeer en laat je dansen tot het feest echt is afgelopen!

Little Stef : Wij van Little Stef hebben enorm veel zin om nieuw repertoire te spelen voor het supergezellige Bodegraafse publiek!

Meer weten? Check www.littlestef.nl

Have A Cigar

Have a Cigar is een pop- / rockcoverband vernoemd naar de Pink Floyd song ‘have a Cigar’. Naast Pink Floyd covers speelt deze band ook covers van andere grootheden uit de popmuziek, varierend van the Beatles naar ABBA tot U2. De band is opgericht in 2009 door familieleden Dennis Kooistra (gitaar) en Paul Kooistra (drums). Niet veel later voegde een ander familielid, Sascha van ‘t Hoog (bas) zich bij de band en iets later dat jaar ook meestergitarist Gertjan Slappendel (geen familie).
In Februari 2010 beleefde deze formatie, toen nog ‘Sounds Familiair’ geheten, hun vuurdoop tijdens ‘Bodegraven rockt voor Haiti’ in de Zon. Na nog een aantal optredens, o.a. in café Vrienden van de Hoeck, voegden begin 2011 ook Robbert Groenendijk (zang / gitaar) zich bij de band. In deze formatie en voor het eerst als Have a Cigar, traden zij op tijdens Koninginnenacht 2011 in ‘de oude Blokker’. Spelend voor een 1000 koppig publiek vermaakten zij alle aanwezigen met een spetterend optreden, waarover veel in de kranten geschreven is. Have a Cigar staat voor passievolle pop- en rockcovers met een eigen tintje.
De huidige bezetting is als volgt:
Drums: Paul Koostra
Bas: Sascha van ‘t Hoog
Slaggitaar: Rik van der Heijden
Sologitaar: Rick Ekelschot
Zang/gitaar: Robbert Groenendijk

Have A Cigar: “Niets is leuker dan spelen in je eigen dorp, voor je eigen publiek. We hebben er dan ook heel veel zin in en hopen iedereen te kunnen trakteren op de beste Rock covers met een sausje à la HAC! CU there!”